15
juli
2019
|
11:22
Europe/Amsterdam

Tentoonstelling de Tijd Vooruit

De geschiedenis van Achmea en haar merken

Samenvatting

De permanente tentoonstelling over ons historisch erfgoed met de naam ‘de Tijd Vooruit’. Over de geschiedenis van Achmea en haar merken. Waarin we een verbinding maken tussen het verleden met het heden én met de toekomst. Te zien is onder meer hoe we door de jaren heen steeds relevant zijn geweest voor onze klanten. En hoe we midden in de samenleving staan en altijd hebben gestaan.

De Tijd Vooruit

Wie in staat is achterwaarts te kijken kan de tijd vooruit zijn. Het is de essentie van onze dienstverlening. De Deense filosoof Kierkegaard schreef in zijn dagboek al: “Het leven kan slechts achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.” Met de kennis van het verleden kijken we vooruit en anticiperen we op mogelijke gebeurtenissen in de toekomst. Van ‘een klein aantal boeren en notabelen’ in 1811, zijn we er vandaag de dag voor onze meer dan tien miljoen klanten. Met het hart van toen en de techniek van nu. Zo tonen we aan dat onze coöperatieve geschiedenis nog altijd springlevend is! Bekijk de film die hierover gaat.
 

De tentoonstelling bezichtigen

De tentoonstelling is te zien in de ontvangstruimte van het Congrescentrum te Zeist. Deze is dagelijks vrij toegankelijk van 8.00 tot 18.00 uur. Ook is het mogelijk om een rondleiding voor een groep van minimaal 10 personen te boeken. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen laat het ons weten via detijdvooruit@achmea.nl

 

de Tijd Vooruit in vogelvlucht

Met deze film geven wij jou de mogelijkheid om alvast een eerste indruk op te doen van de rijke historie van Achmea en haar merken. Neem een kijkje in de tentoonstelling. Maar er is natuurlijk meer te zien, te lezen en te beleven. Dus als je in de gelegenheid bent dan raden we je aan om de tentoonstelling een keer in het echt te bewonderen.