01
oktober
2019
|
13:28
Europe/Amsterdam

de Tijd Vooruit met Marieke (2)

Samenvatting

Heb je het al gezien? In het Congrescentrum Zeist vindt een ware metamorfose plaats. Van een neutrale houten wand naar het indrukwekkende visitekaartje van Achmea. De tentoonstelling de Tijd Vooruit krijgt steeds meer vorm.

Anders kijken

De tijdelijke bouwafzetting is het podium voor de campagne Anders Kijken. Een project van Achmea waarin studenten van de HKU hun kijk geven op hedendaagse en toekomstige maatschappelijke thema’s. Elk thema begint met de vraag: Wat als? En stuk voor stuk zijn deze thema’s belangrijk voor Achmea en de maatschappij.
 

Steeds meer zichtbaar over de Tijd Vooruit

Achter de schermen worden de ideeën en schetsen omgezet in realiteit. Wat een spannend en veelbelovend proces is dit toch. Tussen de stalen staanders ontstaan nieuwe ruimtes in de wand. Nog even en dan bewonderen we op deze plek het prachtige Achmea erfgoed. De handtekeningen van onze grondleggers staan al op de wand. Elke week zie je iets meer van ons erfgoed zichtbaar worden in de tentoonstelling. Kijk en zie hoe we de Tijd Vooruit zijn. In onze visie op preventie. Hoe we toonaangevend zijn in onze bedrijfsvoering. Toen en nu. Met aandacht voor de vraagstukken van morgen.

Het Achmea verhaal vertellen

Als bezoeker van de tentoonstelling mag je jouw eigen route lopen. Het verhaal van Achmea is helder en duidelijk te zien en te beleven. De verschillende ruimtes en gebieden laten de diversiteit en omvang van ons verleden, heden en toekomst zien. Ons Achmea erfgoed verhaal lees, kijk en beleef je straks tegen de context van maatschappij, bedrijf en klant.
 

Tentoonstelling voor ieder toegankelijk

Begin november gaan de ‘deuren’ dan echt open en ben je van harte welkom om het erfgoed van Achmea en haar merken te bezichtigen. De tentoonstelling is op eigen gelegenheid te bezoeken. Daarnaast organiseren wij rondleidingen voor groepen. Ook is het mogelijk om de rondleiding op te nemen in het programma van je evenement in Zeist. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Stuur dan een bericht naar detijdvooruit@achmea.nl.  

In november vertel ik meer over het eindresultaat!

Marieke Hamming
Projectleider Tentoonstelling De Tijd Vooruit

 

Met dit geweldige team bouwen we aan de tentoonstelling: