09
december
2019
|
13:59
Europe/Amsterdam

de Tijd Vooruit met Marieke (3)

Samenvatting

Op 5 november was het dan zover……De tentoonstelling de Tijd Vooruit werd officieel geopend. Wat een feestje was het om collega’s en externe gasten door de ruimte te zien lopen en het erfgoed van Achmea en haar merken te zien bewonderen en doorleven.

De laatste weken voor de opening waren dynamisch en veelbelovend

Hoe steeds meer dingen op zijn plek kwamen en ons verhaal visueel zichtbaar werd. We kregen veel steun vanuit de organisatie om de laatste puntjes op de i te krijgen. Ook onze leveranciers, onder andere Studio Koster van Lienen, hebben alle zeilen bijgezet om het op tijd af te hebben. Het resultaat is er dan ook naar. Het is een prachtig visitekaartje geworden waarin we iedereen laten zien dat ons coöperatieve erfgoed nog steeds springlevend is.
 

Wil je de tentoonstelling bezoeken?

We hebben ervaren dat de tentoonstelling voor jong en oud is, werkend of al gepensioneerd. In 2020 organiseren we een aantal open dagen om de toegankelijkheid voor collega’s en externe bezoekers te vergroten. Ook om onze collega’s en klanten te blijven inspireren hoe we vanuit onze uitgangspunten naar de vragen van vandaag en morgen kijken. Het is mogelijk om als groep een rondleiding te krijgen van onze collega en historicus Wim Dral. Laat het ons weten als je geïnteresseerd bent via detijdvooruit@achmea.nl

Marieke Hamming
Projectleider Tentoonstelling De Tijd Vooruit

Hieronder nog enkele filmpjes van de opening :

Moodfilm over ons coöperatieve erfgoed
Film over de opening
Uitzending op BNRRadio