03
juni
2019
|
11:03
Europe/Amsterdam

Start bouw tentoonstelling de Tijd Vooruit

Samenvatting

Als je het congrescentrum in Zeist binnenloopt, zie je per vandaag een grote bouwwand. Achter deze wand verrijst een bijzonder bouwwerk. De komende maanden wordt hier hard gewerkt aan de tentoonstelling de Tijd Vooruit.

De tentoonstelling laat zien welke rol wij hebben (gehad) in de samenleving

In de tentoonstelling de Tijd Vooruit leiden we de bezoeker langs belangwekkende momenten in de geschiedenis. Daarbij duiden we de rol van Achmea als verzekeraar in een maatschappelijke context.
 

Impressie van de tentoonstelling

Voor de wand van het Auditorium komt de tentoonstelling. Deze is ingericht in diverse ruimtes. Je loopt straks langs én door onze geschiedenis. Aan de hand van thema’s als Verleden, Toekomst, Klant, Maatschappij en Bedrijf.
 

We koesteren onze geschiedenis

We zijn trots op wat wij door de eeuwen heen hebben gedaan én hebben bereikt. Verweven met de samenleving , hebben we altijd gezocht naar oplossingen voor een betere toekomst. Deze historie willen we delen middels deze bijzondere tentoonstelling. We blikken terug op ruim 200 historie van Achmea, maar we kijken ook naar het heden én de toekomst.

 

De rode draad van dit verhaal is het coöperatieve gedachtengoed

Leidend is het besef dat grote risico’s alleen gezamenlijk gedragen kunnen worden. Vanuit onze rol én ambitie zijn wij toonaangevend en klantrelevant. We laten zien dat Achmea en haar voorgangers dikwijls hun tijd vooruit zijn geweest. Altijd vanuit het besef waarde toe te voegen aan de maatschappij én de individuele klant.
 

De bouw van de tentoonstelling gaat circa 3 maanden duren

Het kan ook voor enige overlast zorgen in het conferentiecentrum. Zwaardere bouwwerkzaamheden met veel geluidsoverlast, worden zo veel mogelijk buiten kantooruren gepland.